Offline workshop

Verhoog je sales met de CRM-Sales Pipeline tool

In deze offline workshop van een dag deel ik mijn CRM-Sales Pipeline methode met je. Een bewezen systeem waarmee je nooit meer een sales kant mist omdat je alle sales-stappen effectief beheert en analyseert. De meest simpele manier om je conversie al snel met minimaal 50% te verhogen.

Het CRM-Sales Pipeline systeem is verhelderend en confronterend tegelijkertijd: Het systeem maakt meteen duidelijk wat er mogelijk is qua omzet en wat je laat liggen, wat er gelukt is en wat niet.

Je ziet precies welke opvolgacties je wanneer te doen hebt en je ontvangt ook nog eens automatisch een herinnering. Ik wil niet meer zonder.

Bianca Hoekstra

Intuïtief Gids en Tarotreader

De CRM-tool van Alice is echt heel erg fijn. Het zorgt ervoor dat je in één oogopslag weet wie je leads zijn, in plaats van dat je overal losse notities en opvolgtaken hebt staan. Zeker ook als je leads wat verder naar de toekomst verschuift, weet je zeker dat je ze niet uit het oog verliest. Essentieel om betere sales te kunnen doen, dus!

Phyllis Winkens

Business Strateeg & Mentor

Ik snakte naar dit systeem! Ik had zelf wel iets gebouwd, maar dat werkte gewoon niet helemaal. In het begin wel, maar nu met zoveel leads was het niet te doen.

En met jouw systeem 🔥🥰😍 Word er zó blij van! Ik hou van data en dit maakt het zo overzichtelijk en inzichtelijk!

Angela Lodder

instamarketingacademie.nl

Je bent vastbesloten om geen sales kans te missen!

Het is begrijpelijk dat je soms het overzicht verliest over:

 Welke leads interessant zijn om op te volgen

 Het overzicht over de deadlines voor deze follow-ups

 De prioriteit van elke lead of prospect.

Het percentage aan ‘ja’s en ‘nee’s dat je krijgt in je match calls

De bezwaren die je tegenkomt in deze gesprekken

En hoeveel potentiële omzet er nog binnen te halen is voor dit kwartaal.

Je maakt gebruik van Trello, DM-berichten, WhatsApp-archief, schriftjes en je papieren of digitale agenda.

Maar elke dag vraag je jezelf weer af: welke lead was nu warm, welke heet, wie heb ik wanneer gesproken en welke sales-DM’s waren echt van belang?

Hierdoor laat je veel omzet liggen, en dat is zonde!

Je wil van prima, naar fantastisch gaan!

Je bent goed in wat je doet, dat heb je bewezen met de transformaties die je bij je klanten teweegbrengt.

Je leeft volledig van je bedrijf en je omzet is prima, maar je wilt meer. Meer klanten helpen, meer impact maken en ja, ook meer omzet genereren.

Maar, je bent niet van plan om nog harder te werken. Niet nog meer marketingacties uitstippelen en uitvoeren, waarbij je eerst nog meer geld moet stoppen in dure advertenties om er op de lange termijn hopelijk iets uit te halen.

Nee, je streeft ernaar om slimmer te werken en zo duizenden euro’s extra omzet binnen te halen, simpelweg door te profiteren van de leads die er al zijn.

Maar je weet dat je hiervoor strategischer naar je salesproces moet kijken. Want wat je tot nu toe naar een prima omzet heeft gebracht, brengt je niet naar die fantastische omzet.

Je wilt je werkdag starten en precies weten welke salesacties jij moet uitvoeren, zodat je hier maximaal 10 minuten mee bezig bent. Strategisch onderbouwd en op jouw voorwaarden.

Hoe fijn zou het zijn als je alle sales kansen voortaan pakt…

Begin je werkweek met meer overzicht, zonder het gevoel te hebben “maar wat te doen”. Je hebt één strategie die voor je werkt.

Elke ochtend open je je laptop en ziet precies welke salestaken je voor die dag hebt. Je laat geen saleskansen meer liggen, hebt inzicht in mogelijke omzet en ziet waar je je salesproces kunt optimaliseren.

Je weet precies welke opvolgacties je wanneer moet doen en ontvangt automatisch herinneringen. Zo mis je geen enkele saleskans meer.

Dit betekent meer tijd overhouden om te doen waarvoor je bent gaan ondernemen: het helpen van je klanten. En het mooie is, het kost niet veel tijd – slechts 10 minuten per dag. Het is simpel en geeft je een leeg hoofd omdat je niet alles hoeft te onthouden.

Je omzet groeit zonder dat je kosten toenemen of je agenda voller wordt door allerlei extra marketingacties.

Met meer dan 10 jaar aan saleservaring heb ik geleerd hoe cruciaal structuur en focus zijn in sales.

Daarom heb ik het beste uit de corporate wereld meegenomen naar de online ondernemerswereld en mijn eigen CRM-Sales Pipeline-systeem ontwikkeld.

Tijdens de interactieve CRM workshop dagen ontvang je mijn persoonlijke CRM-Sales Pipeline template. Je past deze direct toe in je bedrijf en verlaat de workshop met een  ingevuld CRM-systeem, waarin je al 3 salesacties hebt uitgevoerd.⁠

Nooit meer kansen missen, altijd leads op tijd opvolgen en data analyseren om je salesproces en strategie te verbeteren.

 

Wat ontvang je allemaal bij je ticket voor de

CRM-Sales Pipeline Workshop?

Een volledig verzorgde livedag

Persoonlijke aandacht en verbinding staan centraal tijdens de workshop. Hierdoor ben je samen met maximaal 11 andere ondernemers bij Nova Office aanwezig. 

Je ontvangt mijn persoonlijke CRM-Sales Pipeline-template en krijgt training over het gebruik ervan. Hierdoor pas je de CRM-tool direct toe in je bedrijf: je maakt het systeem eigen en voegt direct je klanten en leads toe.

Maar dat is niet alles – je voert ook direct 3 salesacties uit en verwerkt die in je CRM-Sales Pipeline-systeem. Kortom, je krijgt de volledige saleservaring.

  Mijn CRM-Sales Pipeline Notion-template

  Direct na aanschaf van je ticket ontvang je mijn CRM-Sales Pipeline-systeem in je mailbox.

  Hierdoor kun je er alvast in rondneuzen en het indien gewenst eigen maken (hallo brandingkleuren en een vrolijke header).

  Tijdens de workshop ontvang je ook een werkboek, zodat je aanpassingen om het meer eigen te maken ook na de workshop nog verder kunt doorvoeren.

   

  Naslagvideo tutorial voor herhaling en versterking

  Na de livedag weet je precies hoe je het CRM-Sales Pipeline systeem op een manier inzet die voor jou werkt.

  Om ervoor te zorgen dat je volledig vertrouwd raakt met het systeem, ontvang je als naslagwerk een videotutorial. Hierin laat ik je stap voor stap zien hoe je het CRM-Sales Pipeline systeem dagelijks na de livedag gebruikt.

  Hierdoor kun je op elk willekeurig moment de lesstof terugkijken en hoef je tijdens de livedag niet elk woord mee te schrijven.

   

   

   

   

   

   

   

   

  Wat the F is een CRM-Sales Pipeline Systeem?

  Eenvoudig gezegd is het een tool die al je saleskansen in kaart brengt, waarmee je je verkoopstappen kunt analyseren en waarin je al je klantgegevens en taken kunt organiseren.

  De CRM-Sales Pipeline heeft eigenlijk twee delen: je hebt een CRM en een sales gedeelte.

  • In het CRM-gedeelte houd je overzicht over al je leads en (voormalige) klanten. Hier vind je al hun gegevens bij elkaar, maak je notities van gesprekken en zie je welke to do’s er nog openstaan per persoon.
  • Het sales gedeelte laat visueel zien hoe je verkoopproces verloopt: je kunt precies zien hoeveel leads je hebt per fase en welke salesacties je vandaag dient uit te voeren. En daarnaast toont het je optimalisatiepunten om nog meer sales succes te realiseren.

  Mijn doel? Dat jij dit systeem onder de knie krijgt, het actief gaat gebruiken en zo nooit meer een saleskans laat liggen.

   

  Aanmelden

  CRM-Sales Pipeline Workshop

  11 september 2024

  Opleidingstijden zijn van 10.00-17.00 uur

  Trainers
  Alice van der Zalm

  Inclusief:

  • Koffie, thee & een overheerlijke lunch
  • Mijn CRM-Sales Pipeline Notion-template
  • Naslagvideo-tutorial voor herhaling en versterking

  Originele prijs: €497             

  Vroegboekkorting: €397

  Meer dan 50% uitverkocht!

  Monique - Mrs. Linq
  Monique - Mrs. Linq
  2023-11-12
  Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
  De Boost Your Sales-dag bij Alice was een soort van niet-verrassend... ;-) Want zij weet als geen ander sales te verbinden met je innerlijk. Naast goede praktische theorie deden we oefeningen waardoor we steeds een stapje dichter bij onszelf kwamen. En ja, dat kan binnen een paar uur tijd. Mij leverde het een enorm inzicht op. Mijn blokkade heb ik ter plekke letterlijk doorbroken. Met als gevolg 3 dingen in de dagen erna: * vol innerlijk weten waar ik mijn klant mega mee help; * beseffen welke ondernemers daar het meest aan hebben; * 2 nieuwe klanten voor mijn 3-maanden-traject 'de Roadtrip voor Leads'.
  Sabine Mus
  Sabine Mus
  2023-10-30
  Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
  De gastles heeft er voor gezorgd dat mijn cursisten plezier en vertrouwen kregen in het doen van verkoopgesprekken. Wat maakt dat je nu altijd net niet lekker gaat en dat je weer teleurgesteld bent! Zij gingen met Alice oefenen en hadden de ene naar de andere "AHA" moment! Dat was zo leuk om te zien en zo fijn om nog steeds van ze terug te krijgen, hoe fijn ze het vonden en hoeveel verkopen ze er al uit gehaald hebben. Het allermooiste aan Alice vind ik dat ze haar huiswerk vooraf goed doet, echt de tijd neemt om zich te verdiepen in mijn doelgroep, wie ze zijn en wat ze nodig hebben! Daardoor werd het echt maatwerk en kregen ze veel meer dan wat ze vooraf dachten. Het is absoluut geen saaie verkoop training. Het is leuk, interactief en begripvol! Mijn cursisten hadden geen angst om te oefenen, ze waren leergierig en voelde zich niet beoordeeld. Alles voelde als oprecht helpend! Mijn cursisten vragen nu al: Sabine wanneer komt Alice weer, dus dat is een HEEL GOED teken! Bedankt, jij bent voor mijn training een hele waardevolle aanvulling, omdat jij je vak zo goed verstaat en als vrouw de verbinding kon maken. Zo voelde het als veilig en fun. Liefs Sabine
  Sabine Mus
  Sabine Mus
  2023-10-12
  Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
  ik heb de cursus bij Alice gedaan en ging er makkelijk doorheen. Geen moeilijk gedoe en te technisch. Ik heb de podcast nu eindelijk na 2 jaar staan en ben er zo blij mee. het voelde zo groot en moeilijk... en door mij perfectionisme liet ik mij tegen houden. wie ben ik? en wat heb ik. nu te vertellen? er bestaat al zoveel! en door het te doen, krijg ik zulke leuke reacties en heb al zoveel mogelijk inspireren, dat ik nu denk: Sabine dit had je veel eerder moeten doen. En weet je, hoe zo zeer ik ook opzag tegen mijn allereerste aflevering, vind ik het nu zo leuk! Kan er volledige mijn ei in kwijt
  Gabriëlla Beusker-Raccuglia
  Gabriëlla Beusker-Raccuglia
  2023-10-09
  Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
  Vandaag een Sale training gevolgd van Alice van der Zalm via TopSalon Academy en het was zeer leerzaam! Veel nieuwe dingen geleerd om uit je comfortzone te komen.
  Celina van der Aar
  Celina van der Aar
  2023-10-09
  Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
  Super duidelijke live webinar gehad, met veel interactie en veel bruikbare tips en voorbeelden van Alice . En ook veel enthousiasme, wat motiverend werkt. Kijk al uit naar de volgende sessie, dit was speciaal voor Top Salon Academy van Sabine Mus voor de expert boost week.
  Gerda Kazemier
  Gerda Kazemier
  2023-10-09
  Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
  Bedankt Alice zeer helder en duidelijk advies
  stephanie Driessen
  stephanie Driessen
  2023-10-09
  Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
  Heel erg waardevol en leerzaam! Handige tips, om meteen mee aan de slag te gaan en toe te passen in mijn bedrijf!
  Stans Doornweerd
  Stans Doornweerd
  2023-10-05
  Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
  Lieve Alice, wat heb ik vandaag een verrijkende dag mogen ontvangen tijdens jouw Boost your sales dag. Veel geleerd waarvan ik niet wist dat het ook onder Sales’ viel. Dus veel Eyeopeners gekregen. Je hebt me laten inkijken in mijn eigen processen in mijn bedrijf. Wat al succes verloopt maar waar ook nog kansen liggen. En tools gekregen om hiermee aan de slag te gaan. Jouw passie voor jouw vak en kundigheid werkt aanstekelijk. Ik kijk vanaf nu met een ‘roze bril’ 😉 naar Sales. Je hand-out was duidelijk en verzorgd. Een mooi naslagwerk om zelf actie te kunnen gaan ondernemen. Je hebt alles tot in de puntjes verzorgd en voelde me vereerd om als eerste te mogen genieten van jouw nieuwe ruimte Nova office. Liefs Stans
  Marit Keizer
  Marit Keizer
  2023-10-05
  Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
  Ik ken Alice nu al een tijdje, en buiten het feit dat zij een fantastisch mens is, waardeer ik haar enorm om haar kennis en hoe ze die met je deelt. Ik volgde bij haar de Masterclass: Je prijs bepalen via de CMG-methode. Super duidelijke masterclass met fijne opdrachten die je meteen een goed inzicht geven. #Ikraadditaan
  Hèlen Doeleman
  Hèlen Doeleman
  2023-09-16
  Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
  Ik heb de Masterclass 'je prijzen bepalen binnen een uur' gevolgd bij Alice. Lekker duidelijk, concreet en binnen een mum van tijd heb je je nieuwe prijzen die passend voelen! Als ik mijn prijzen weer aan wil passen of als ik een prijs wil bepalen voor een nieuw product of dienst ga ik de CMG methode zeker weer gebruiken.

  Het CRM-Sales Pipeline systeem is verhelderend en confronterend tegelijkertijd.

  – Bianca Hoekstra

  Deze workshop is geschikt voor jou als…

  Je bent een vakexpert met prachtige recenties

  Jij richt je voornamelijk op een-op-een diensten of kleinschalige groepstrajecten?

  Je zoekt geen quick fix? Je wilt je omzet verhogen en bent bereid daar (slim) voor te werken.

  Je bent klaar om je omzet drastisch te laten groeien en je bent er klaar voor om all-in te gaan!

  Je bent een tikkeltje spiritueel, maar geeft de voorkeur aan een praktische aanpak? Voor jou geldt: meten is weten!

  Over Alice

  Al meer dan 10 jaar werk ik in de sales, waarvan de laatste jaren als Sales Team Lead bij Indeed. Op jaarbasis verkocht ik meer dan een miljoen euro door dicht bij mezelf en bij de klant te blijven. Dus geen slinkse verkooppraatjes, maar luisteren naar de behoeften van de klant.

  Als jij jouw klant helpt vanuit een pure intentie, dan wordt sales pas écht gaaf.

  Naast mijn fulltime baan heb ik mijn bedrijf Open Up With Alice en vergaderruimte Nova Office opgezet en ben ik appartementen gaan verhuren. Met succes!

  Inmiddels richt ik mij volledig op het ondernemerschap en mijn missie: meer vrouwen helpen om succesvol te worden in sales en hun kwetsbaarheid in te zetten als kracht. Weg met die mannelijke pushy aanpak en hallo verbinding.

  Want wist je dat na vijf jaar van de start van hun bedrijf, nog maar 38% van de vrouwen actief is als zzp’er? De meesten gaan weer terug in loondienst, omdat het ondernemen niet genoeg oplevert. Dat moet wat mij bereft echt anders!

  Tijdens mijn studie Toegepaste Psychologie leerde ik dat psychologie een grote rol speelt in marketing en sales. Deze kennis gecombineerd met mijn jarenlange saleservaring is het fundament van mijn sales training & coaching.

  En dit wil ik jou ook leren tijdens de CRM-Salesn Pipeline Workshop. Verkopen vanuit een passende strategie, vanuit de juiste mindset, vanuit kennis van sales en vanuit verbinding.

  Zodat je kunt gaan verkopen vanuit je hart.

  Ik weet zeker dat je dan niet alleen je omzet een flinke boost geeft, maar ook je missie kunt uitdragen en veel mensen mag helpen.

  FAQ

  Wanneer wordt de workshop gegeven?

  De workshop wordt meerdere keren per jaar gehouden. Op de website kun je de beschikbare data bekijken en controleren hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn. Als alle plaatsen zijn uitverkocht, kun je een e-mail sturen naar inf@openupwithalice.nl om op de wachtlijst te worden geplaatst.

  Is dit ook iets voor mij als ik een starter ben?

  Het maakt niet uit hoe lang je al onderneemt of hoeveel omzet je maakt; zodra je leads hebt gegenereerd en klanten hebt gehad, kun je beginnen met het opzetten van een CRM-systeem.

  Als je nog niet zeker weet wat je wilt doen met je eigen bedrijf, komt deze workshop mogelijk te vroeg voor jou.

   

  Ik verkoop een online cursus, kan ik ook meedoen?

  Als je salesgesprekken voert om je online cursus te verkopen, is deelname aan de CRM-sales pipeline workshop zeker relevant en waardevol. Echter, als je een cursus of masterclass van €40 verkoopt, waar salesgesprekken niet nodig zijn, en je vooral verkoopt via je stories met als doel zoveel mogelijk cursisten zou ik adviseren om niet deel te nemen aan de workshop.

  Wat moet ik meenemen naar de workshop?

  Neem je laptop, inclusief leads en klantgegevens, mee naar de workshop. Breng je enthousiasme mee om aan de slag te gaan!

   

  Kan ik het CRM-template ook los kopen?

  Nee, ik waarborg de kwaliteit van mijn diensten. Tijdens de workshop ontvang je niet alleen het CRM-template, maar ook een uitgebreide tutorial over het gebruik ervan, uitleg over de sales fases en persoonlijke coaching op jouw vraagstukken.

   

   

  Heb je ook een online variant van deze workshop?

  Nee, bewust niet. Ik wil voorkomen dat mijn workshop onafgemaakt op de plank belandt. Daarnaast geloof ik sterk in persoonlijke aandacht, iets wat moeilijk te bieden is in een online cursus die je op eigen tempo volgt. Dit is ook de reden waarom ik ervoor kies om in kleine groepen (max 12 vrouwen) te trainen.

  Hoe zit het met de AVG-regels?

  Het is belangrijk om te voldoen aan de AVG-regels en deze correct op te nemen in je privacyverklaring en verwerkingsregister. Echter, ik ben geen jurist, dus ik raad altijd aan om dit soort zaken te controleren met een expert.

  Wat zit er nou precies allemaal in het CRM-Sales Pipeline systeem?

  In een CRM-Sales Pipeline systeem vind je onder andere:

  • Een overzicht van openstaande sales acties in de salespipeline.
  • Salesgesprek verslagen, zodat je de voortgang van elk gesprek kunt volgen.
  • Een ingebouwd verwachtingsmanagement systeem, waarmee je kunt voorspellen hoeveel omzet je kunt verwachten op korte of lange termijn.
  • Analysetools om te zien welke bezwaren de meeste omzet kosten.
  • Als extra handigheid voor coaches, een klantportaal waar je gespreksnotities en ingevulde Google Forms kunt verzamelen.
  • Fungerend als een analyse-instrument: optimaliseer je salesproces, identificeer verloren omzet en bezwaren.
  Wat is de investering?

  De investering voor de workshop bedraagt normaal gesproken €497. Echter, met de vroegboekkorting betaal je slechts €397. Deze korting is van toepassing tot een maand voor aanvang workshop.

  Staat jouw vraag er niet tussen?

  Bel of Whatsapp dan gerust met de support tel: 06-40967943 of stuur een email: info@openupwithalice.nl

  Je hebt nu twee keuzes

  Keuze 1 Je kiest voor de CRM-Sales Pipeline workshop en mist geen enkele saleskans meer.

  Keuze 2Je blijft alles bijhouden in schriftjes, Trello en je agenda en neemt het voor lief dat je hierdoor omzet misloopt.

  Het is jouw leven, jouw bedrijf, jij bepaalt!

  © Open Up With Alice 2022 - 2024

  Abonneren Sales Lessen: tof! je bent er bijna..

   

  Je ontvangt direct de eerste sales cheerletter met een waardevolle tip!

  Gelukt! Je bent nu ingeschreven

  Download gratis de lanceer kit

   

  en leer in zes stappen hoe je een lanceerplan maakt waar je direct mee aan de slag kunt.

  Gelukt! Je ontvangt de lanceerkit binnen 15 minuten in je mailbox

  e-book favoriete podcast tools

  Mijn 10 favoriete podcast tools

   

  Gratis of zeer laagdrempelige tools die podcasten leuker, makkelijker en professioneler maken.

   

  Gelukt! Je ontvangt de podcast tools binnen 15 minuten in je mailbox