Master your sales mastermind

Dit is dé plek voor al je salesdoelen en -dromen. Het is tijd om van een “meer dan prima” omzet naar een FANTASTISCHE omzet te gaan.

De Master Your Sales Mastermind is voor jou als je je sales naar een hoger niveau wilt tillen, waarbij je de verbinding met jezelf en je potentiële klant centraal stelt.

Je geeft je omzet nu een 6 of 7 en je voelt dat er meer mogelijk is. Meer klanten helpen, meer impact maken en ja, ook meer omzet draaien.

Op dit moment zijn de deuren gesloten maar binnenkort kun je weer instromen. Schrijf je hieronder in op de wachtlijst, dan krijg je als eerste de mogelijkheid om een match call in te plannen.

Je bent vastberaden om sales serieus te nemen!

Je bent dol op je bedrijf en het vak dat je uitoefent, maar in het ondernemerschap heb je zoveel rollen en taken.

Sales is iets wat je geleidelijk aan hebt moeten leren. Tot nu toe gaat het prima, maar je beseft dat er nog ruimte is voor verbetering.

Het feit dat er nog zoveel onbenutte kansen zijn, frustreert je.

 Je wilt niet alleen “fijne” gesprekken voeren, maar je leads begeleiden van een “nice to have one day” naar een “need to have, right now”;

 Je wilt bezwaren bespreekbaar maken in plaats van te hopen dat ze niet opduiken;

Je wilt met meer zelfvertrouwen en plezier verkopen, zonder dat je zenuwen de overhand krijgen;

Je wilt geen enkele saleskans meer missen, je leads tijdig opvolgen en je salesproces gestructureerd hebben, zonder dat het je uren extra werk kost.

Je wilt trots zijn op je rol als verkoper, wetende dat je deze met integriteit vervult.

Je streeft ernaar om je sales skills en -strategie te optimaliseren, maar op jouw eigen voorwaarden. 

Je wilt verkopen vanuit een diepere verbinding, zowel met jezelf als met de ander.

Je laat teveel omzet liggen en dat is zonde!

Je hebt al talloze cursussen, coaching, boeken en podcasts gevolgd en dat heeft je ook al ver gebracht, maar nog niet waar je had gehoopt.

Je leeft tenslotte volledig van je bedrijf en je omzet is prima, maar je wilt meer. Meer klanten helpen, meer impact maken en ja, ook meer omzet genereren.

Je krijgt nog te vaak te horen:

  • “Ik moet nog even nadenken.”
  • “Ik heb er nu het geld niet voor.”
  • “Ik ga het nog even zelf proberen.”
  • “Het was een fijn gesprek, ik ga er nu zelf mee aan de slag.”

En twee weken later zie je dat je potentiële klant bij een andere coach is ingestapt.

Je laat te veel saleskansen liggen, doordat je vooral bezig bent met alle randzaken eromheen. Je volgt je lead niet op tijd op, structuur en leiderschap in salesgesprekken laten nog te wensen over en bezwaren tackel je wel als ze aan het eind van het gesprek opkomen.

En dus blijft sales iets wat je vooral veel energie kost, maar te weinig resultaat oplevert.

Waarom? Omdat je de juiste manier nog niet hebt gevonden die past bij jou.

Hoe zou het klinken als je je sales op deze manier doet…

Je salesprocessen zijn zo georganiseerd dat ze voor je werken, waardoor je beschikt over een  systeem en strategie  waarmee je geen enkele saleskans meer mist.

Waardoor je je in 15 minuten kan voorbereiden op een match call met je potentiële klant.

Je precies weet welke fasen je dient te doorlopen in een salesgesprek om je lead te begeleiden in haar koopproces om tot een ja te komen.

Je bezwaren niet meer hoeft te tackelen, maar ze in je salesproces zijn verweven waardoor je je potentiële klant de noodzaak kan laten inzien en voelen om nu actie te ondernemen en niet pas over drie maanden.

Je niet meer hoeft te pushen en sleuren, maar dat de klant zichzelf aan jou verkoopt. En dat jij vanuit je adviserende rol je klant adviseert welk traject of dienst het beste bij haar past.

Jij bent een salesadviseur, geen opdringerige verkoper.

Monique - Mrs. Linq
Monique - Mrs. Linq
2023-11-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
De Boost Your Sales-dag bij Alice was een soort van niet-verrassend... ;-) Want zij weet als geen ander sales te verbinden met je innerlijk. Naast goede praktische theorie deden we oefeningen waardoor we steeds een stapje dichter bij onszelf kwamen. En ja, dat kan binnen een paar uur tijd. Mij leverde het een enorm inzicht op. Mijn blokkade heb ik ter plekke letterlijk doorbroken. Met als gevolg 3 dingen in de dagen erna: * vol innerlijk weten waar ik mijn klant mega mee help; * beseffen welke ondernemers daar het meest aan hebben; * 2 nieuwe klanten voor mijn 3-maanden-traject 'de Roadtrip voor Leads'.
Sabine Mus
Sabine Mus
2023-10-30
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
De gastles heeft er voor gezorgd dat mijn cursisten plezier en vertrouwen kregen in het doen van verkoopgesprekken. Wat maakt dat je nu altijd net niet lekker gaat en dat je weer teleurgesteld bent! Zij gingen met Alice oefenen en hadden de ene naar de andere "AHA" moment! Dat was zo leuk om te zien en zo fijn om nog steeds van ze terug te krijgen, hoe fijn ze het vonden en hoeveel verkopen ze er al uit gehaald hebben. Het allermooiste aan Alice vind ik dat ze haar huiswerk vooraf goed doet, echt de tijd neemt om zich te verdiepen in mijn doelgroep, wie ze zijn en wat ze nodig hebben! Daardoor werd het echt maatwerk en kregen ze veel meer dan wat ze vooraf dachten. Het is absoluut geen saaie verkoop training. Het is leuk, interactief en begripvol! Mijn cursisten hadden geen angst om te oefenen, ze waren leergierig en voelde zich niet beoordeeld. Alles voelde als oprecht helpend! Mijn cursisten vragen nu al: Sabine wanneer komt Alice weer, dus dat is een HEEL GOED teken! Bedankt, jij bent voor mijn training een hele waardevolle aanvulling, omdat jij je vak zo goed verstaat en als vrouw de verbinding kon maken. Zo voelde het als veilig en fun. Liefs Sabine
Sabine Mus
Sabine Mus
2023-10-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
ik heb de cursus bij Alice gedaan en ging er makkelijk doorheen. Geen moeilijk gedoe en te technisch. Ik heb de podcast nu eindelijk na 2 jaar staan en ben er zo blij mee. het voelde zo groot en moeilijk... en door mij perfectionisme liet ik mij tegen houden. wie ben ik? en wat heb ik. nu te vertellen? er bestaat al zoveel! en door het te doen, krijg ik zulke leuke reacties en heb al zoveel mogelijk inspireren, dat ik nu denk: Sabine dit had je veel eerder moeten doen. En weet je, hoe zo zeer ik ook opzag tegen mijn allereerste aflevering, vind ik het nu zo leuk! Kan er volledige mijn ei in kwijt
Gabriëlla Beusker-Raccuglia
Gabriëlla Beusker-Raccuglia
2023-10-09
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Vandaag een Sale training gevolgd van Alice van der Zalm via TopSalon Academy en het was zeer leerzaam! Veel nieuwe dingen geleerd om uit je comfortzone te komen.
Celina van der Aar
Celina van der Aar
2023-10-09
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Super duidelijke live webinar gehad, met veel interactie en veel bruikbare tips en voorbeelden van Alice . En ook veel enthousiasme, wat motiverend werkt. Kijk al uit naar de volgende sessie, dit was speciaal voor Top Salon Academy van Sabine Mus voor de expert boost week.
Gerda Kazemier
Gerda Kazemier
2023-10-09
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Bedankt Alice zeer helder en duidelijk advies
stephanie Driessen
stephanie Driessen
2023-10-09
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Heel erg waardevol en leerzaam! Handige tips, om meteen mee aan de slag te gaan en toe te passen in mijn bedrijf!
Stans Doornweerd
Stans Doornweerd
2023-10-05
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Lieve Alice, wat heb ik vandaag een verrijkende dag mogen ontvangen tijdens jouw Boost your sales dag. Veel geleerd waarvan ik niet wist dat het ook onder Sales’ viel. Dus veel Eyeopeners gekregen. Je hebt me laten inkijken in mijn eigen processen in mijn bedrijf. Wat al succes verloopt maar waar ook nog kansen liggen. En tools gekregen om hiermee aan de slag te gaan. Jouw passie voor jouw vak en kundigheid werkt aanstekelijk. Ik kijk vanaf nu met een ‘roze bril’ 😉 naar Sales. Je hand-out was duidelijk en verzorgd. Een mooi naslagwerk om zelf actie te kunnen gaan ondernemen. Je hebt alles tot in de puntjes verzorgd en voelde me vereerd om als eerste te mogen genieten van jouw nieuwe ruimte Nova office. Liefs Stans
Marit Keizer
Marit Keizer
2023-10-05
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik ken Alice nu al een tijdje, en buiten het feit dat zij een fantastisch mens is, waardeer ik haar enorm om haar kennis en hoe ze die met je deelt. Ik volgde bij haar de Masterclass: Je prijs bepalen via de CMG-methode. Super duidelijke masterclass met fijne opdrachten die je meteen een goed inzicht geven. #Ikraadditaan
Hèlen Doeleman
Hèlen Doeleman
2023-09-16
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik heb de Masterclass 'je prijzen bepalen binnen een uur' gevolgd bij Alice. Lekker duidelijk, concreet en binnen een mum van tijd heb je je nieuwe prijzen die passend voelen! Als ik mijn prijzen weer aan wil passen of als ik een prijs wil bepalen voor een nieuw product of dienst ga ik de CMG methode zeker weer gebruiken.

Ik bundel mijn 10 jaar sales ervaring en achtergrond als Toegepast Psycholoog samen in deze Mastermind.

Al mijn saleskennis, opgedaan door jarenlang werkzaam te zijn geweest in de sales, waarbij ik de afgelopen jaren als assistent-manager op de salesafdeling bij Indeed meer dan een miljoen euro omzet per jaar binnenhaalde, deel ik graag met jou.

Want alle salestrainingen die ik ooit heb gehad waren door mannen, voor mannen, en het is tijd voor een vrouwelijke benadering.

Ontworpen door een vrouw, voor vrouwen. Van mij, voor jou!

Tijdens deze mastermind ga je je huidige sales skills, strategie en mindset naar het volgende niveau brengen. Geen scripts en moeilijke modellen, maar het begrijpen van de psychologie van de consument, het integreren van de fases van een salesgesprek en het strategischer inzetten van je salesacties.

Laat sales voor je werken, op jouw voorwaarden en verhoog je conversie.

Dit is wat je allemaal krijgt:

De Master Your Sales Mastermind is de plek om te werken aan je sales skills, strategie en mindset. Het een kan niet zonder het ander. Ontvang high level 1-op-1 salescoaching in combinatie met de kracht van de mastermindgroep (max 15 deelnemers).

Omring jezelf met gelijkgestemde ondernemers en groei samen. We doen dit gezamenlijk en leren met en van elkaar. Naast leren en doen, vieren we successen en steunen we elkaar als het even tegenzit.

1-op-1 Sales Deep Dive sessie van 3 uur

Je begint je salesreis met een 3 uur durende Sales Deep Dive sessie bij Nova Office. 

We analyseren je salesproces en kijken waar op dit moment je kansen liggen voor salesgroei.

Vervolgens gaan we hier direct mee aan de slag. Waarbij we bijvoorbeeld de structuur van je salesgesprekken verbeteren of de reis van je leads optimaliseren. Dit stelt je in staat om direct verder te gaan en met meerdere concrete actiestappen naar huis te gaan, klaar om direct door te pakken

Persoonlijke focus calls & WhatsApp support

Na de Sales Strategie sessie heb je om de 2 maanden een focusgesprek van 15 minuten (totaal 2 keer). 

Deze sessies dienen als een hulplijn om je weer op koers te brengen wanneer je vastloopt en om samen te brainstormen over je sales ontwikkelingen.

Bovendien krijg je toegang tot de WhatsApp groep: voor extra sales coaching, motivatie en inspiratie. Waarin je van elkaar leert en waar waardevolle inzichten worden gedeeld.

Online Mastermind sessies

Elke maand is er een online mastermind via Zoom (in totaal 6 keer), waarin je hot seat-coaching krijgt met feedback en tips over de uitdaging die je inbrengt.

Je ontvangt feedback van je mede-masterminders over de salesacties waar je op vastloopt, en er is ruimte om extra salesvragen aan mij te stellen.

 

 

Online Sales Co-work Sessies

Elke maand is er een online co-work sales sessie (totaal 6 keer). Tijdens deze sessie voeren we samen onze sales taken uit. Door strategisch gebruik te maken van het CRM-Sales Pipeline systeem, ga je gericht aan de slag.

Dit blok zorgt ervoor dat je actie onderneemt;  3 uur extra per maand aan je sales besteden.

En er is ruimte om je vragen te stellen, waardoor je direct kunt doorpakken en de deal kunt sluiten.

Master Your Sales – Live Dagen

Elk kwartaal (in totaal 2 keer) is er een offline Master Your Sales live dag bij “Nova Office” in het Westland. Een volledig verzorgde dag met lunch.

Tijdens deze dagen gaan we dieper in op je salesskills, strategie en mindset. In de ochtend duiken we dieper in een van de sales thema’s en in de middag werken we aan je sales mindset.

Toegang tot de online Sales Academy bibiliotheek

Je krijgt toegang tot de online Sales Academy, waarin al mijn sessies over salesonderwerpen staan. Denk aan: CRM-Sales Pipeline systeem, Omgaan met bezwaren, de 8 fases van een verbindend verkoopgesprek, succesvol voorbereiden op een salesgesprek en nog veel meer.

Hierdoor kun je direct aan de slag met het onderwerp waar de meeste winst te behalen valt.

Bonus: persoonlijke feedback op je salesgesprekken 

Je krijgt in het traject twee persoonlijke feedbackrondes cadeau. Om jezelf te verbeteren in je salesgesprekken is het belangrijk dat je je huidige salesgesprekken analyseert. Hierbij zal ik je helpen. Jij stuurt je salesgesprek (met goedkeuring van je potentiële klant) naar mij toe via WeTransfer, en ik voorzie je van persoonlijke feedback.

Er zijn maximaal 12 plekken beschikbaar voor de sales mastermind gedurende een halfjaar. 

Op dit moment zit de mastermind vol, maar binnenkort kun je weer instromen. Vul het onderstaande formulier in om een vrijblijvende match call aan te vragen.

Ik heb bij Alice de boost your Sales week gedaan: Ik vond het heel fijn. Het heeft mij een stuk rust en inzicht gegeven. Er zijn zoveel verschillende opties & ik mag het op mijn manier doen. Naast dat Alice echt een topper is op sales gebied is het ook nog eens een superfijn mens!

Kelly Blom

Technisch Business Expert

Het traject heeft mij uit mijn comfort zone getrokken, waardoor ik stappen heb kunnen maken: meer zichtbaarheid naar buiten toe, mezelf heb kunnen laten zien.
Als je meer met sales wilt doen, is Alice jouw coach! Ze heeft veel ervaring op dit gebied en kan goed aanvoelen wat je nodig hebt.

Joyce Walian

Holistisch & adem coach

Mij leverde het een enorm inzicht op. Mijn blokkade heb ik ter plekke letterlijk doorbroken.
Met als gevolg 3 dingen in de dagen erna:
* vol innerlijk weten waar ik mijn klant mega mee help;
* beseffen welke ondernemers daar het meest aan hebben;
* 2 nieuwe klanten voor mijn 3-maanden-traject ‘de Roadtrip voor Leads’.

Monique van Lieshout

Sales Coach

Skills, strategie en mindset.

Het een kan niet zonder het ander.

Voor wie is de Master Your Sales Mastermind?

Je richt je hoofdzakelijk op een-op-een diensten, kleinschalige groepstrajecten of een hooggeprijsde online cursus waarbij een salesgesprek essentieel is.

Je bent een echte vakliefhebber. Je hebt ruime ervaring en positieve recensies.

Je zoekt geen quick fix? Je wilt je omzet verhogen en bent bereid daar (slim) voor te werken.

Je hebt al verschillende online programma’s gevolgd, maar je voelt dat je meer nodig hebt om je conversieratio te verhogen. Je verlangt naar persoonlijke begeleiding en live (offline) contactmomenten.

Je bent een beetje (of meer) spiritueel ingesteld, maar je geeft de voorkeur aan een praktische aanpak. Voor jou geldt: meten is weten!

Het programma is niet voor starters, maar voor ondernemers die verder willen opschalen. Je draait op dit moment al een prima omzet, maar wilt meer.

Over Alice

Al meer dan 10 jaar werk ik in de sales, waarvan de laatste jaren als Sales Team Lead bij Indeed. Op jaarbasis verkocht ik meer dan een miljoen euro door dicht bij mezelf en bij de klant te blijven. Dus geen slinkse verkooppraatjes, maar luisteren naar de behoeften van de klant.

Als jij jouw klant helpt vanuit een pure intentie, dan wordt sales pas écht gaaf.

Naast mijn fulltime baan heb ik mijn bedrijf Open Up With Alice en vergaderruimte Nova Office opgezet en ben ik appartementen gaan verhuren. Met succes!

Inmiddels richt ik mij volledig op het ondernemerschap en mijn missie: meer vrouwen helpen om succesvol te worden in sales en hun kwetsbaarheid in te zetten als kracht. Weg met die mannelijke pushy aanpak en hallo verbinding.

Want wist je dat na vijf jaar van de start van hun bedrijf, nog maar 38% van de vrouwen actief is als zzp’er? De meesten gaan weer terug in loondienst, omdat het ondernemen niet genoeg oplevert. Dat moet wat mij bereft echt anders!

Tijdens mijn studie Toegepaste Psychologie leerde ik dat psychologie een grote rol speelt in marketing en sales. Deze kennis gecombineerd met mijn jarenlange saleservaring is het fundament van mijn sales training & coaching.

En dit wil ik jou ook leren tijdens de Master Your Sales Mastermind: verkopen met een passende strategie, de juiste mindset, grondige kennis van sales en een focus op verbinding.

Zodat je kunt gaan verkopen vanuit je hart.

Ik weet zeker dat je dan niet alleen je omzet een flinke boost geeft, maar ook je missie kunt uitdragen en veel mensen mag helpen.

FAQ

Wanneer begint en eindigt de mastermind?

Er zijn meerdere instapmomenten gedurende het jaar. Als de groep vol is, kun je je altijd op de wachtlijst plaatsen, zodat je als eerste op de hoogte wordt gesteld wanneer de deuren weer opengaan.

Nadat je bent ingestapt, plannen we direct je 1-op-1 strategiegesprek in en krijg je toegang tot de online Sales Academy. Zo kun je gelijk aan de slag met het onderwerp waar de meeste winst te behalen valt. Daarnaast kun je deelnemen aan alle online en offline sessies.

De Mastermind duurt minimaal een half jaar, maar je kan ook direct voor een jaar commiten.

Wat zijn de kosten van de Master Your Sales Mastermind?

De investering voor de mastermind bedraagt op dit moment minimaal €4.500,- exclusief btw voor een halfjaar training & coaching.

 

Zijn er mogelijkheden om in termijnen te betalen?

Je kunt ervoor kiezen om in één keer, per kwartaal of in maandelijkse termijnen te betalen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Voor wie is de Master Your Sales Mastermind bedoeld?

De mastermind is bedoeld voor ondernemers die salesgesprekken voeren voor hun bedrijf. Dit kunnen onder andere businesscoaches, holistische coaches, websitebouwers, virtual assistants, trainers, consultants, social media specialisten, healers en online ondernemers met een 1-op-1, exclusief groepstraject of een hooggeprijsd online programma zijn.

Het programma is ontwikkeld voor ondernemers die al een prima of goede omzet draaien (minimaal €3000 p.m), maar meer willen en die salesgesprekken voeren of willen voeren om hun leads om te zetten naar klanten.

Dit programma is niet geschikt voor dropshippers, piramideachtige praktijken en productondernemers, zoals webshop eigenaren of winkeliers.

 

Wat kan ik verwachten tijdens de Master Your Sales Mastermind?

Tijdens de mastermind krijg je toegang tot live sessies, online trainingen, een community van mede-ondernemers en persoonlijke coaching. Je leert praktische technieken en strategieën die direct toepasbaar zijn in je eigen bedrijf, terwijl je wordt ondersteund door een salescoach en trainer (mijzelf) en mede-deelnemers.

Hoe lang duurt het traject?

Je kunt kiezen tussen een traject van 6 of 12 maanden. Daarna sta je altijd open om te verlengen en daarbij heb je ook weer de keuze tussen 6 of 12 maanden.

Bied je ook 1-op-1 coaching aan?

Absoluut! In het Verbindend Verkopen traject gaan we gedurende minimaal 6 maanden samen aan de slag, 1-op-1.

Je krijgt dan 6 maanden lang persoonlijke begeleiding, volledige toegang tot al mijn online cursussen, masterclasses en workshops, en je mag deelnemen aan alle online sessies en live dagen met de mastermind cursisten.

De investering hiervoor bedraagt op dit moment nog 9000 euro excl. BTW. Maar let op: de prijzen gaan omhoog eind april naar 12.000 euro. Er zijn nog maar 2 plekjes beschikbaar voor dit tarief.

Een match call boeken kan voor nu alleen worden aangevraagd via een WhatsApp-bericht naar 06-42000445 (dit is een WhatsApp-nummer).

Wat als ik nog andere vragen heb?

Ik ben een voorstander van verbindend verkopen, dus als je nog vragen hebt of gewoon even wilt kennismaken, stuur dan een e-mail naar info@openupwithalice.nl of een WhatsApp-bericht naar 06-42000445 (dit is een WhatsApp-nummer). Spreken we elkaar snel!

Je hebt nu twee keuzes

Keuze 1 Je kiest voor de Mastermind en gaat serieus aan de slag met je sales skills, strategie en mindset, waardoor je van een prima naar een fantastische omzet gaat.

Keuze 2Je blijft doen wat je altijd al deed en krijgt daardoor wat je altijd al kreeg: een prima omzet, niks mis mee.

Het is jouw leven, jouw bedrijf, jij bepaalt!

© Open Up With Alice 2022 - 2024

Abonneren Sales Lessen: tof! je bent er bijna..

 

Je ontvangt direct de eerste sales cheerletter met een waardevolle tip!

Gelukt! Je bent nu ingeschreven

Download gratis de lanceer kit

 

en leer in zes stappen hoe je een lanceerplan maakt waar je direct mee aan de slag kunt.

Gelukt! Je ontvangt de lanceerkit binnen 15 minuten in je mailbox

e-book favoriete podcast tools

Mijn 10 favoriete podcast tools

 

Gratis of zeer laagdrempelige tools die podcasten leuker, makkelijker en professioneler maken.

 

Gelukt! Je ontvangt de podcast tools binnen 15 minuten in je mailbox