Volgende CRM-Sales Pipeline Workshop is op woensdag 11 september. Vroegboekorting, nu nog geldig!

Spreken, Trainingen en workshops

Inspireer je publiek om IN ACTIE te komen met praktische tools & mindset om hun sales next level te brengen.

Boek mij als spreker voor jouw volgende evenement.

Alice van der Zalm, een gepassioneerde ondernemer die het onbespreekbare bespreekbaar maakt. Naast haar fulltime baan in de Sales is zij haar eigen onderneming gestart. Met haar podcast ”Open up with Alice” wil zij de taboe doorbreken en traumatische ervaringen bespreekbaar maken.

Maar waarom is zij haar eigen onderneming gestart? Hoe doet zij dit? En wat komt er allemaal bij kijken? Onze members hebben door middel van een gasttraining (van Alice) antwoorden gekregen op al de vragen.

”De gasttraining was inspirerend, informatief, leuk, motiverend en verbindend.” – De members.

Buzinezzclub

Hi, ik ben Alice

Ik groeide op in een onveilige thuissituatie. Hierdoor bracht ik een groot deel van mijn jeugd door in pleeggezinnen en kindertehuizen.

Deze moeilijke start gaf mij een 5-0 achterstand op het leven. Mensen om mij heen dachten dat er niets van mij terecht zou komen.

Ik heb mezelf hieruit weten te redden en het tegendeel bewezen.

Ik ben opgeklommen op de carrièreladder tot de functie van Assistent Manager bij Indeed, waar ik jaarlijks meer dan een miljoen euro heb verkocht. Naast mijn fulltime baan bij Indeed heb ik drie bedrijven opgericht, en in oktober 2023 heb ik besloten om volledig zelfstandig te gaan werken.

En het belangrijkste: ik ben veilig en gelukkig.

Het is hierdoor mijn missie om vrouwen sales te leren, zodat ze financieel onafhankelijk worden en voor zichzelf een veilige toekomst creëren.

Sales vanuit kwetsbaarheid en verbinding. Daar sta ik voor.

Je Mastermind, events, of seminar.

Online of offline.

Let’s make it happen!

 

Dankjewel voor de mooie sessie die jij over sales hebt gegeven mijn groepsprogramma. Jouw gepersonaliseerde tips waren echt ontzettend waardevol voor de deelnemers. Je hebt verstand van zaken en kunt snel schakelen tussen de deelnemers en inhoudelijk met ze meedenken. Heel fijn ook dat we samen een voorbespreking hebben gedaan zodat de sessie perfect was afgestemd op waar mijn deelnemers tegenaan liepen.

Je hebt zeker geen ‘dertien in dozijn’-standaardtips gegeven maar een laag dieper en praktische handvatten gegeven waar we allemaal echt iets mee konden.

Je bent een expert in je vakgebied, oprecht en wil anderen verder helpen. Dat straal je uit en komt ook op de deelnemer echt zo over.

Zeker een aanrader dus om jou als spreker in te schakelen voor verdiepende kennis over sales!

Phyllis Winkens - Business Coach

De 2 onderwerpen waarover ik het meest praat

Verkopen vanuit verbinding

Voor online ondernemers & sales teams

Hoe zet je salestechnieken in op een manier die aansluit bij zowel de behoeften van de klant als van jouzelf? Ik deel mijn visie op sales, tijdmanagement en doorzettingsvermogen. Ik geef praktische tools om voortaan met meer succes én plezier te verkopen.
+ Talk, 45 min of korter
+ Workshop, 60 min of langer

Van gewelddadig verleden naar gelukkige toekomst.

Door mijn gewelddadige verleden begon ik met 5-0 achterstand. Toch heb ik de juiste mindset en omstandigheden gecreëerd om nu een gelukkig leven te leiden en mijn dromen waar te maken. Ik inspireer anderen met mijn verhaal.

+ Talk, 30 min of korter

+ Workshop, 60 min of langer

De gastles heeft er voor gezorgd dat mijn cursisten plezier en vertrouwen kregen in het doen van verkoopgesprekken. Zij gingen met Alice oefenen en hadden de ene naar de andere “AHA” moment! Dat was zo leuk om te zien en zo fijn om nog steeds van ze terug te krijgen, hoe fijn ze het vonden en hoeveel verkopen ze er al uit gehaald hebben.

Het allermooiste aan Alice vind ik dat ze haar huiswerk vooraf goed doet, echt de tijd neemt om zich te verdiepen in mijn doelgroep, wie ze zijn en wat ze nodig hebben! Daardoor werd het echt maatwerk en kregen ze veel meer dan wat ze vooraf dachten.

Het is absoluut geen saaie verkoop training. Het is leuk, interactief en begripvol!

Mijn cursisten hadden geen angst om te oefenen, ze waren leergierig en voelde zich niet beoordeeld. Alles voelde als oprecht helpend! Mijn cursisten vragen nu al: Sabine wanneer komt Alice weer, dus dat is een HEEL GOED teken!

Bedankt, jij bent voor mijn training een hele waardevolle aanvulling, omdat jij je vak zo goed verstaat en als vrouw de verbinding kon maken. Zo voelde het als veilig en fun.

Sabine Mus - Salon Business Expert en Coach

Let’s connect

Ben je geïnteresseerd in mijn diensten als spreker of heb je vragen? Aarzel niet om contact op te nemen via info@openupwithalice.nl of maak gebruik van de knop hieronder om rechtstreeks in mijn inbox terecht te komen.

Zorg ervoor dat je de datum, locatie, verwachte aanwezigheid en andere relevante informatie vermeldt.

Als je je telefoonnummer achterlaat, neem ik zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken en te realiseren.

3 manieren om mij in te huren

In persoon

Een presentatie die verschillende onderwerpen behandelt, zoals verbindend verkopen, sales strategie en het overwinnen van een gewelddadig verleden. Geschikt voor evenementen, seminars en masterminds

Virtueel

Ongeacht je locatie, laat mij je een boeiende en inspirerende presentatie brengen. Perfect geschikt voor online evenementen, zoals live Zoom-sessies.

Vraag en Antwoord (Q&A)

Heb je een nieuwsgierig publiek? Ik sta klaar om hun vragen over een specifiek onderwerp te beantwoorden of om een sessie te hosten waarin ze me alles kunnen vragen.

Abonneren Sales Lessen: tof! je bent er bijna..

 

Je ontvangt direct de eerste sales cheerletter met een waardevolle tip!

Gelukt! Je bent nu ingeschreven

Download gratis de lanceer kit

 

en leer in zes stappen hoe je een lanceerplan maakt waar je direct mee aan de slag kunt.

Gelukt! Je ontvangt de lanceerkit binnen 15 minuten in je mailbox

e-book favoriete podcast tools

Mijn 10 favoriete podcast tools

 

Gratis of zeer laagdrempelige tools die podcasten leuker, makkelijker en professioneler maken.

 

Gelukt! Je ontvangt de podcast tools binnen 15 minuten in je mailbox