Verbindend verkopen

Sales vanuit strategie, skills en verbinding, op een manier die bij jou past. Dat is de kern van succesvol verkopen, waarmee jij je omzet verhoogt.

Hoe je dat doet, ontdek je in dit 1-op-1 traject. Samen versterken we je skills, zetten we een ijzersterk plan neer en doen we innerlijk werk om voortaan vanuit vertrouwen en verbinding te verkopen.

Ben jij er klaar voor om jouw omzet van prima naar FANTASTISCH te brengen? Claim dan nu jouw plek!

Sales hoort bij ondernemen. Dat weet je en dat doe je ook. Maar je weet ook dat het beter kan. Succesvoller, moeitelozer, leuker.

En ja, je verkoopt wel. Maar vooral vanuit intuïtie of basiskennis. De resultaten zijn nog niet zoals je het voor ogen hebt en verkopen kost je energie.

En dat is doodzonde!

Want je bent gaan ondernemen met een missie. Jij wilt anderen helpen en een positieve impact maken. Bovendien ben je supergoed in wat je doet, dat heb je wel bewezen met de transformaties die je bij jouw klanten teweeg hebt gebracht.

Maar je wilt meer. Meer klanten helpen, meer impact maken en ja, ook meer omzet draaien. 

Daarom is het tijd voor verandering. Tijd om ruimte in te nemen, next level te gaan en je stem te laten horen.

Ben je net als ik geen type voor pusherige sales en gehaaide trucjes? Dan is dit exclusieve salestraject voor jou.

“Het fundament van een succesvol bedrijf wordt gelegd door de sterkte van de innerlijke kern”

Al die salestechnieken die je hebt uitgeprobeerd hebben je ver gebracht, maar nog niet waar je had gehoopt.

En dus blijft sales iets wat je vooral veel energie kost, maar te weinig resultaat oplevert.

Waarom? Omdat je de juiste manier nog niet hebt gevonden die past bij jou.

In dit 6 maanden traject leer je daarom niet alleen hoe sales werkt, maar vooral hoe het voor JOU werkt. Niet met scripts en modellen, maar mensgericht. Ik neem je mee in de wereld van sales en leer je hoe jij zo authentiek mogelijk jouw salesproces uitstippelt.

Het resultaat? Moeitelozer verkopen met meer plezier en meer succes (hallo omzet!). Sales voelt voortaan lichter en je weet precies aan welke knoppen je mag draaien om je bedrijf te laten groeien. En dat allemaal omdat je verkoopt vanuit verbinding.

Over Alice

Al meer dan 10 jaar werk ik in de sales, waarvan een aantal jaar als Sales Team Lead bij Indeed. Hier verkocht ik op jaarbasis meer dan een miljoen euro door dicht bij mezelf en bij de klant te blijven. Dus geen slinkse verkooppraatjes, maar luisteren naar de behoeften van de klant.

Als jij jouw klant helpt vanuit een pure intentie, dan wordt sales pas écht gaaf.

Naast mijn fulltime baan heb ik mijn bedrijf Open Up With Alice en vergaderruimte Nova Office opgezet en ben ik appartementen gaan verhuren. Met succes!

Inmiddels richt ik mij volledig op het ondernemerschap en mijn missie: meer vrouwen helpen om succesvol te worden in sales en hun kwetsbaarheid in te zetten als kracht. Weg met die mannelijke pushy aanpak en hallo verbinding.

Want wist je dat na vijf jaar van de start van hun bedrijf, nog maar 38% van de vrouwen actief is als zzp’er? De meesten gaan weer terug in loondienst, omdat het ondernemen niet genoeg oplevert. Dat moet wat mij bereft echt anders!

Tijdens mijn studie Toegepaste Psychologie leerde ik dat psychologie een grote rol speelt in marketing en sales. Deze kennis gecombineerd met mijn jarenlange saleservaring zorgt ervoor dat ik mijn aanbod nu succesvol verkoop.

En dit wil ik jou ook leren tijdens het 1:1 traject. Verkopen vanuit een passende strategie, vanuit de juiste mindset, vanuit kennis van sales en vanuit verbinding.

Zodat je kunt gaan verkopen vanuit je hart.

Ik weet zeker dat je dan niet alleen je omzet een flinke boost geeft, maar ook je missie kunt uitdragen en veel mensen mag helpen.

Waarom kiezen voor mij?

Sales Expert

Door mijn ruime ervaring met sales in verschillende branches kan ik je alle kneepjes van het vak (af)leren. Ik werk niet met standaard modellen en scripts!

Toegepast Psycholoog

Als afgestudeerd toegepast psycholoog weet ik als geen ander hoe belangrijk de onbewuste processen zijn.

”>1

Als Sales Team Lead bij Indeed verkocht ik meer dan 1 miljoen euro aan deals op jaarbasis. Daarnaast werkte ik met grote enterprise klanten, elk met een eigen persoonlijke aanpak.

Onderstroom en bovenstroom

Ik kijk verder dan alleen dat wat zichtbaar is (bovenstroom). De diepere laag, je onderstroom, is minstens zo belangrijk. Daarom werken we, met hulp van experts op het gebied van innerlijk werk, aan beiden.

Systemisch coach

Naast werken aan je salesskills help ik je als systemisch coach om onbewuste dynamieken inzichtelijk te krijgen, onder andere door te werken met opstellingen.

Dit zeggen anderen over de samenwerking met mij:

Succesvol verkopen = de combinatie van strategie, skills, mindset en verbinding maken.

Podcast cursus Podcast in je Pyjama

Verkopen op een manier waar je energie én meer omzet van krijgt

In het 1:1 traject leer je de ins en outs van het salesvak. We gaan aan de slag met jouw verkooptechnieken, ruimen blokkades uit de weg en leggen een ijzersterke fundering. 

Niet alleen vanuit knallen, maar vooral sales vanuit verbinding met jezelf en de klant. 

In het gehele traject sta ik naast je en help ik je door alle blokkades heen. Want laten we eerlijk zijn: er zijn dagen waarin sales stroperig voelt. Dat hoort erbij. Maar je krijgt alle tools in handen om weer terug te komen in die salesflow.

Mijn aanpak is deels spiritueel, maar vooral vanuit een hands-on mentaliteit. Je gaat innerlijk werk doen en tegelijkertijd ga je keihard aan de bak met je strategie.

Ik geloof namelijk dat succesvol, verbindend verkopen voor 70% uit mindset bestaat en voor 30% uit strategie. Het één kan niet zonder het ander.

 

Succesvol verkopen is een combinatie van je bovenstroom en onderstroom

Om een houdbare salesstrategie te ontwikkelen kijken we verder dan jouw bovenstroom (skills, strategie en mindset). We gaan ook aan de slag met de diepere laag.

 • Blokkades opruimen
 • Patronen doorbreken
 • Balans terugvinden en behouden

Ik werk samen met een team van experts die je daarbij helpen.

 

Na het traject…

Onderneem en verkoop je moeiteloos

Je ontdekt dat verkopen meer is dan harde sales. Weg met die onzekerheid, jij staat voor wie je bent en wat je doet. Je gaat sales zelfs leuk vinden! Echt!

Verkoop je vanuit een doordachte strategie

Niet meer gewoon wat doen, maar verkopen doordat je de psychologie achter sales begrijpt en een strategie hebt die aansluit op de behoeften van jou en jouw klant.

Verhoog je je omzet

We stellen een actiegericht 90-dagen plan op, die focust op minimaal 20% omzetgroei. Na drie maanden evalueren en optimaliseren we dit plan. Daarnaast heb je de tools in handen om zelf deze groei te blijven doorzetten.

Heb je belemmerende overtuigingen omgebogen

Negatieve gedachtes houden jou niet meer tegen in je salesproces. Je staat in verbinding met jezelf en je klant, waardoor sales voortaan iets positiefs is.

Kom jij steeds weer terug in de salesflow

Zit het toch een keer tegen? Dan heb je de juiste vaardigheden en mindset om daarmee om te gaan.

“Approach each customer with the idea of helping him or her to solve a problem or achieve a goal, not of selling a product or service.”

– Brian Tracy

Dit gaan we in zes maanden doen!

Jouw strategie, skills en mindset brengen we naar een hoger niveau. En dat niet alleen, we gaan ook aan de slag met een laag dieper, jouw onderstroom. De verhouding hiertussen bepalen we aan de hand van wat je nodig hebt om te komen waar je wilt zijn.

Ik werk samen met een team experts, waaronder een ademtherapeut, familieopsteller en een copywriter. Met wie je precies aan de slag gaat wordt duidelijk tijdens de kick-off, waarin ik kijk wat je nodig hebt om next level te gaan met je sales.

 

Vertrekpunt bepalen en een plan maken

We starten met een 0-meting tijdens een live kick-off op locatie. Waar sta je nu en waar wil je heen? Aan de hand daarvan maken we een actiegericht 90-dagen plan. 

Boost your sales

Je ontdekt welke manier van sales bij jou past, oefent met verschillende vaardigheden en krijgt de nodige tools in handen om succesvol te verkopen.

Jij gaat vooral doen! Sales leer je door het te doen!

Blokkades uit de weg ruimen

Naast je bovenstroom (strategie, skills en mindset) werken we ook aan je onderstroom, met bijvoorbeeld ademwerk of een familieopstelling om patronen te doorbreken.

Evalueren & optimaliseren

Na drie maanden evalueren we het plan en optimaliseren we voor de volgende drie maanden, met focus op minimaal 20% omzetgroei. Niet alleen groei voor op de korte termijn, maar juist ook voor op de lange termijn.

Breng je sales next level

Sales is nu een vast onderdeel van je wekelijkse routine. Ik sta naast je terwijl je jouw salesskills nóg meer aanscherpt en haal het allerbeste in je naar boven.

Alles om je omzet van prima naar FANTASTISCH te brengen.

Eindpunt en daar voorbij

Je bent next level gegaan in je salesgame. En dat niet alleen, je hebt een 90-dagen plan waarvan je precies weet hoe je het evalueert en optimaliseert, zodat je ook na het traject blijft groeien.

Hoe zou het voor je zijn als…

 

Je sales begrijpt en zelfs leuk vindt?

Je niet meer hoeft te pushen, maar vanuit verbinding over je aanbod praat?

Je meer omzet binnenhaalt, dankzij een megasterk salesplan?

Je ontspannen onderneemt vanuit verbinding met jezelf?

Je sterk en vol zelfvertrouwen in je ondernemersschoenen staat?

Je moeiteloos de ruimte inneemt om met jouw aanbod mensen te helpen?

Je precies weet hoe je na het traject blijvend optimaliseert en groeit in je omzet!

 

Dat klinkt toch geweldig?

Dit traject wordt op maat gemaakt, zodat jij een stevige salesfundering legt voor nu en alle toekomstige lanceringen.

Verbindend Verkopen traject

Pilotprijs van 7775 euro.

Alleen geldig in 2023

Je krijgt:

 • 6 maanden coaching
 • Onbeperkt support via Whatsapp
 • Kick-off sessie bij Nova Office van een halve dag
 • Na 3 maanden een evaluatie bij Nova Office van een halve dag
 • 1x per 2 weken een coachmoment van 60/90 minuten
 • Expertsessies, zoals ademwerk of een familieopstelling, afgestemd op wat jij nodig hebt

Bonus (alleen deze pilotronde):

 • Tijdens het gehele traject heb je toegang tot de co-work sessies bij Nova Office.
 • Stap voor 31/12/2023 in en je doet mee voor de pilotprijs, ook als je traject pas volgend jaar start!

Let op: in december 2023 heb ik nog maar 1 plekje voor een ambitieuze vrouw!

Dit zeggen anderen over de samenwerking met mij:

Het 1:1 traject is voor ondernemers die…

zijn zijn gaan ondernemen met een missie en anderen willen helpen

expert zijn in hun vakgebied

al een aanbod hebben staan en ook al verkopen, maar next level willen gaan

als hoofdfocus een dienst aanbieden

bereid zijn tijdens de livesessies op locatie te komen in Poeldijk

Het 1:1 traject is niet voor jou als…

X je nog geen helder aanbod hebt staan 

X je nog niet eerder een eigen product of dienst hebt verkocht

X je niet bereid bent om innerlijk werk te doen

Laten we kennismaken!

Ik vind het belangrijk dat we beiden een volle JA voelen. Daarom maak ik eerst graag kennis met je tijdens een match call. Hoe ziet dit eruit?

  Je plant via Calendly een match call in

 Na het inplannen van een match call krijg je een vragenlijst toegestuurd

 We maken kennis tijdens de match call (zin in!)

Ben je enthousiast geworden? Plan dan een vrijblijvende intake in op locatie bij Nova Office of via Zoom!

 

Plan nu je matchcall!

Ik heb in 2023 nog ruimte voor..

Ondernemer

FAQ

Kan ik met dit traject starten als ik nog geen of startende ondernemer ben?

Nee, ervaring met verkopen is een voorwaarde. Dan weet je namelijk ook precies waar je tegenaan loopt en kan ik je in dit traject gericht helpen.

Kan ik het traject ook in minder dan zes maanden doen?

Een transformatie zit niet alleen in het leren van nieuwe skills, maar ook in de integratie ervan. Daarom is het traject 6 maanden en kan het ook niet korter.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker, tijdens onze call vertel ik je hier graag meer over.

Is het ook mogelijk om de live dagen op een andere locatie te doen?

Nee, voor dit traject is dat niet mogelijk. De livedagen vinden plaats in het Westland waar ik een heerlijke ruimte ter beschikking heb. De coachsessies kunnen wel online plaatsvinden.

Maar woon je ver weg en wil je liever online coaching? Dan denk ik graag met je mee. Boek een intake, dan bespreken we de mogelijkheden voor een traject wat hierop aansluit.

Is dit traject geschikt voor mij?

Ben jij

 • Goed in wat je doet?
 • Gaan ondernemen met een missie

En heb jij

 • Een aanbod wat stevig staat?
 • Een hoop klanten geholpen?
 • Al een prima omzet?

Maar wil jij

 • Je omzet verhogen?
 • Moeitelozer en met meer plezier verkopen?
 • Sales beter begrijpen?
 • Een manier van verkopen vinden die bij je past?

Het meeste met ja beantwoord? Dan is dit 1:1 traject voor jou.

Ik heb al een coach/ik volg al een ander programma: wordt het niet te veel als ik ook bij jou instap?

Dit kun jij het beste voor jezelf inschatten. Het is goed om te weten dat je in dit traject niet alleen aan de slag gaat met je salesskills, maar ook met je onderstroom. Het wordt op sommige momenten oncomfortabel, omdat je pas vooruitgang kunt boeken als je uit die comfortzone stapt. Of jij dit kunt combineren met een ander traject, dat laat ik aan jou.

Ik twijfel of ik genoeg tijd heb voor dit traject naast het runnen van mijn bedrijf

De tijd die je kwijt bent zit vooral in de coachsessies. Het toepassen van wat je leert doe je namelijk in de praktijk, dus als je aan het werk bent. Als je tijd wilt en kunt vrijmaken voor de coachsessies, dan weet ik zeker dat het helemaal goed komt.

Wanneer start het traject?

Dit doen we in samenspraak. Let op: in december 2023 heb ik nog maar 1 plekje om te starten.

Ik heb het geld (nog) niet, is het zinvol om toch een match call aan te vragen?

Investeren is spannend, I know! Mijn eerste investering in een business coach was meteen een paar duizend euro. Freaking scary, maar het heeft mijn leven 180 graden veranderd. Ik geloof dus ook niet in ‘ik heb geen geld’. Wel geloof ik dat alleen jij kan bepalen wat op dit moment de meeste prioriteit voor je heeft.

Is dat nu eindelijk leren verkopen om de wereld kennis te laten maken met je dienst/product? 

Een investering doe je om terug te verdienen. Alleen jij kan bepalen welke investering je op dit moment wilt doen. Heb je een intake nodig om deze beslissing te maken? Plan ‘m dan vooral in!

Hoe weet ik of nu het juiste moment is om bij jou in te stappen?

Het is nooit het goede moment of het is altijd het goede moment. Als jij voelt dat dit traject jou gaat helpen met het laten groeien van je bedrijf en omzet, dan is het aan jou om te besluiten dat dit het goede moment is.

Wat voor type ondernemer coach je?

Vrouwelijke ondernemers die zijn gaan ondernemen om anderen te helpen, vanuit een missie. Zij verkopen hun aanbod al, maar willen next level gaan.

Ben je klaar voor meer klanten, meer omzet en meer plezier in sales?

© Open Up With Alice 2022 - 2023

Abonneren Sales Lessen: tof! je bent er bijna..

 

Je ontvangt direct de eerste sales cheerletter met een waardevolle tip!

Gelukt! Je bent nu ingeschreven

Download gratis de lanceer kit

 

en leer in zes stappen hoe je een lanceerplan maakt waar je direct mee aan de slag kunt.

Gelukt! Je ontvangt de lanceerkit binnen 15 minuten in je mailbox

e-book favoriete podcast tools

Mijn 10 favoriete podcast tools

 

Gratis of zeer laagdrempelige tools die podcasten leuker, makkelijker en professioneler maken.

 

Gelukt! Je ontvangt de podcast tools binnen 15 minuten in je mailbox